default

Hej, vi är Tipser!

Vi gör pop-up shops för bloggar och digitala tidningar.

Vore det inte coolt om alla som läser bloggar och magasin kunde shoppa direkt där inspirationen finns?

Om du dessutom kunde sälja alla produkter du kan tänka dig, som du älskar, direkt i din blogg eller på din site, vore inte det fantastiskt?

Tänk om du som bloggare eller redaktör dessutom kunde ge dina läsare en varukorg som följer med dem på nätet och låter dem shoppa var som helst?

Du förstår ju vart vi vill komma... Vi har fixat allt det här och du behöver bara sajna upp på Tipser för att sätta igång din egen e-handel, enkelt, gratis och utan att köpa in en enda produkt. Och vips, så kan dina läsare shoppa i din blogg!Självklart tjänar du också på varenda produkt du säljer, men det hade du nog redan förstått!

”Vi tycker att e-handeln borde fungera mer som streamingtjänsterna för musik. Precis som att alla låtar finns på nätet finns ju alla produkter också på nätet. Med Tipser har du som bloggare eller redaktör tillgång till mängder med grymma varumärken och fina produkter.

Kan du skapa en playlist så kan du också skapa en e-handel från och med nu!”


”Det finns ett enormt behov kuratering! Någon sade att ”stuffocation” är det som händer när vi får så många val att vi inte kan välja. Det finns en enorm tillgång i alla fantastiska bloggare, redaktörer och opinionsbildare som är helt oslagbara på kuratering. Nu bjuder vi in dessa att på allvar utnyttja sin fulla potential och bli en del av ekosystemet i e-handeln. /

Bloggarna har makt och kunskap och publik, det är dags att inse att de skall vara en del av affärsmodellen.”Gillar du oss? Vi gillar dig!

Om du vill veta mer om oss kan du följa oss på Facebook, Twitter (@tipsertalks), Instagram (@tipsertalks) eller läsa vår blogg.


Kom hit, vi gillar att träffas!

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm på Blasieholmen


Adress:
Hovslagargatan 5A 1
111 48 Stockholm
Telefon: +46 8 410 344 60
Email: [email protected]

Tipser AB
Organisationsnummer: 556860-0919
Momsnummer: SE556860091901

Välkommen!

Logga in för att fortsätta.

Handlare? Logga in här.

Lägg till i kollektion

{{productName}}

{{productName}}

Kollektioner I vilka kollektioner vill du placera produkten

Redigera listning

{{productName}}

{{productName}}